Ca senator îmi împart timpul de lucru între activitatea din Parlament şi cea din Constanţa, circumscripţia în care am fost ales. Problemele constănţenilor reprezintă o prioritate pentru mine şi încerc permanent să le soluţionez sau să atrag atenția asupra acestora prin intervenții în Parlament sau prin sesizări adresate autorităţilor competente.

Încă de la începutul mandatului de senator am alocat timp pentru vizite în teritoriu, acolo unde sunt probleme de rezolvat. Îi încurajez pe cetățeni să solicite audiențe la biroul parlamentar pentru a expune problemele cu care se confruntă şi, pentru că vreau să ţin permanent legătura cu cetăţenii, am efectuat mai multe deplasări în municipiul Constanţa şi în judeţ.

Astfel, am fost pe plaja Corbu, aflată într-o arie naturală protejată, unde un dezvoltator imobiliar ridica un aşa zis „Sat pescăresc”, în realitate un complex imobiliar de proporţii. Am sesizat autorităţile competente şi am solicitat informaţii cu privire la autorizaţiile în baza cărora se ridica această construcţie. În urma acţiunii pe care am întreprins-o, împreună cu colegii mei din USR Constanţa, s-a dispus încetarea lucrărilor şi aducerea terenului la starea iniţială.

Am înaintat către Ministerul Culturii, Institutul Naţional al Patrimoniului şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa, o solicitare de clasare în lista monumentelor istorice a clădirii Bar Orient din staţiunea Mamaia care astfel a fost salvat de la demolare

Am mai efectuate vizite la Agigea pentru a verifica situaţia plajei din zonă, la Palatul Regal din Mamaia, care a revenit în patrimoniul statului român, dar şi pe faleza principală din Mangalia unde, la 20 de metri de luciul apei, se ridicau fără autorizație 2 construcții.

Am mers la Agigea pentru a vedea la faţa locului cum se desfăşoară în realitate transportul elevilor către liceu, după ce Asociaţia Elevilor din Constanţa a adus problema în atenţia publică. În localitatea Agigea nu există nicio instituţie de învăţământ liceal, iar cei mai mulţi dintre copii trebuie să vină la Constanţa, însă drumul până în oraş reprezintă o provocare.

Am fost de mai multe ori şi în cartierul Palazu Mare unde dezastrul urbanistic este în floare şi am sesizat autorităţilor competente problemele pe care mi le-au adus la cunoştinţă locuitorii din zonă.

Am mers şi în zona Pescărie pentru a discuta cu reprezentanții Federației Pescarilor, în contextul în care Primăria voia să demoleze barăcile pescarilor fără să le ofere o alternativă.

Obiectivele arheologice sunt, de asemenea, pe lista mea de priorităţi şi de aceea am mers în vizite organizate la mai multe obiective de patrimoniu precum: Ansamblul Rupestru de la Murfatlar, Cetatea bizantină Vicina, Cetatea Arrubium, Cetatea Histria, Izvoarele-Pârjoaia, Cetatea Sucidava, Cetatea Capidava, Cetatea Carsium sau Cetatea Sarmisegetusa

De asemenea, am organizat la Constanţa mai multe dezbateri pe diferite teme. Printre acestea se numără cea privind Codul Patrimoniului şi cea referitoare la situaţia de pe plaja Corbu cu reprezentanţii Apelor Române.

Am organizat o dezbatere pe legea deschiderii curților școlilor pentru copii în afara programului școlar, pentru a încuraja tinerii să se implice în activități sportive și recreative în timpul liber şi am luat parte şi la dezbaterea privind propunerea legislativă  de reducere a poluării tancurilor petroliere în cadrul căreia am purtat discuţii cu experţii pe această temă.Am participat la o dezbatere organzată la Hotel Continental pe probleme de mediu şi am organizat o şedință pe tema iniţiativei privind reciclarea DCD. Alte dezbateri la care am fost prezent sunt: „Femei în politică”, „Legea asociaţiilor de proprietari” şi cea privind plata indemnizaţiilor către urmaşii deportaţilor şi celor persecutaţi de regimul comunist.

Vocea tinerilor este importantă pentru mine şi de aceea am desfășurat în cadrul cabinetului parlamentar stagii de practică pentru studenți, cu scopul de a se familiariza cu activitatea unui senator atât în Parlament, cât și pe plan local.